sâmbătă, 4 aprilie 2009

Gigi Becali arestat - Politia este de c_ _ _ t !

Pentru ca sunt un cetatean al cetatii si politichia fierbe uneori in mine si de cele mai multe ori da in cloclot in rarele momente cand ma uit la stirile de la TVeu, am pus in titlu o lozinca strigata de manifestantii din fata arestului lui Gigi Becali.
Asistam la o demonstratie de forta a celor care au tot interesul sa dea o lectie altora, de teapa lor dar mai mici in grad, despre ce inseamna sa iesi din front si sa nu mai asculti de "gasca".

Nu sunt un fan al lui Becali dar nici unul impotriva lui. Gigi a facut multi bani din specula, frauda si afaceri uneori oneroase, a fost baiat "descurcaret", machedon din sfera fotbalului si a oilor. A facut o avere frumusica la care nu putea ajunge daca nu era in "gasca". Gasca nu te lasa sa scoti capul prea sus, daca nu joci cu ei si nu mai faci ceva "blaturi" cu ei. Asadar dl.Becali nu este un sfintisor si este cam manjit.

Ceea ce il diferentiaza pe el de "gasca" este faptul ca este unul din oamenii cu bani care in mod constant face ceva si pentru cei saraci. Este un om care are un Dumnezeu si il are pe cel Crestin si Ortodox. Am fost pe muntele Athos si am vazut multe schituri si manastiri ridicate din donatiile sale. Am cunoscut oameni care le-au luat apele casa si au case acum ridicate din banii lui Gigi. A reusit sa faca pentru victimele inundatiilor mai mult decat guvernul si dl.Basescu (pe care il "ocroteste" atat de mult). In fine lista este lunga si indelug mediatizata chiar de el.

In esenta Gigi Becali este pentru mine un om ca toti oamenii, dar care a vrut sa se dea rechin in tara balenelor ucigase. El tot spera ca Basescu o sa ii intinda o aripioara de salvare, dar cred ca a omis faptul ca si Base face parte din "gasca" (doar si el a fost promovat de ei). Dar poate asta nu este important pana la urma, fiecare decide singur cu cine face gasca, timpul o sa ii demonstreze alegerea.

Ideea este ca in ziua de azi trebuie sa ne aparam si de polite domnule! Nu care cumva sa fi pe faza cand borfasii iti umbla la masina si sa te dai la ei, ca vine politia de nu te vezi !!

Borfasul trebe' sa lucreze in liniste si protejat de organ, domle'! Nu cumva sa te bagi pe treaba lui ca vine Garcea cu trupele speciale si te face nene' ! De cipat o sa ne cipeze pe noi, sa stam linistiti si sa nu intervenim in munca linistita a borfasului, ca altfel monitoru' mami lui de cetatean !

Ce ma bucura pe de alta parte este ca acum "gasca" a iesit cam prea pe fata si cu "facatura mancati-as" ! Asta inseamna ca ori nu mai au personal calificat ori sunt in mare graba si ceva ii zoreste sa puna presu pe ceva rahat ce pute rau. Iar Gigi, ca bulangiu, mai face vant sa vina putoare si pe la nasul cetateanului, acu' in prag de electorale nene ! Se poate!?!.. Curat murdar, nene Iancule !

Numai ca "gasaca' omite ceva foarte important din ecuatie, nene, cetateanul nu mai este cel turmentat ca pe vremea lui nenea Iancu ! Este si el informat, are si el cutitu'n gat, de datorii, de criza si de lipsa de p_ _ _ a ca munceste prea mult ! Cetateanu este mai atent acu', nu mai este tugulan sa inghita gulgute asa ca papaciocu !

Gigi o sa iasa, ca ageamii nu au macar probe bazate, Smarandescu o sa se sacrifice un pic si noi o sa avem grija pe cine o sa punem votu', nene. Eu sigur o sa pun votu pe Tepes sau pe Cuza, dar am auzit ca era unu mai tare Genghis parca ii zicea, el era mai artist: ii rupea cu caii !

PS, pentru nenea Gigi: daca este un crestin adevarat cred ca o sa ii faca bine un pic de arest, sa fie un pic mai umil in fata lui Dumnezeu si mai aprig cu dusmanii sai !

In rest, dai nene drumu din parnaie, omul nu este cremenal, este doar mai tupeist !

Un comentariu:

ORGANIZATOR ZBB spunea...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Te asteptam
Multumim.