marți, 16 iunie 2009

Vraja, boarfe si nepasare

Vraja la greu in politica noastra. Dl.base se face ca ii ia la rost pe toti, acum ca vazu rezultatele la europarlamentare.

Pe ministrii si ailalti derbedei din guve nici la bascheti nu ii atenteaza ! Uite asa facem legatura catre urmatorul subiect: Vanghi Boy.

Este care este, zis si dl.Almanahe, abea pronunta gogle, gugle, googuuuleee sau cine stie ce pisici vroia sa spuna, de iti vine sa te strici de ras sau sa te ineci in plans ca asta e primar in Bucuresti:



Zavoranca a fost cu carnea in gura de nu mai stiu cate ori pe canal d, care a devenit canal i(zare). Foarte aprinsa pe Columbina ca a amenintat-o, a dat-o in p(carnea) ei de am zis ca e defect TVeu, numai beep-uri facea.
Columbina ofuscata ca o sa fie data pe post, ca a carat-o unu in carnea goala prin studio. Daca nu vroia nu il lasa. Dar astea-s carnivore nene, trag cu dintii de orice fleica, carne sa fie si cu bani in buzunar.

Ce ma perplexeaza (nu prea le am au cu grama, da vad ca este priza la astea) e ca tembeliziunile nu mai stiu ce sa faca sa mai ia ceva audienta si boborul moare dupa paruiala intre fufe.

Acum nu mai este Circum et panem, este Circum et carnem ! Boborul vrea sa vada carneeeee si carnita de fufita!

Ciobanii se iau la tranta cu ursii prin Arges. Cred ca i-a tampit rau TVeul sau net-ul, or fi vazut prea multe filmulete cu ursul karatist sau nu au inteles nimic din cartea de gandire pozitiva de care le povestea baciul seara (daca crezi ca poti bate ursul, verifica realitatea si vezi cati au reusit, nene !).

In rest nepasare mare, doar e cald si vara !

Ma uit, ascult si ma minunez, dar traim vremuri interesante si aici il pomenesc iar pe guru Mircea: Traim in Romania, ne ocupa tot timpul, dar e fun mai Mircea, ce p(carnea) mea !

2 comentarii:

fintech directory spunea...

inchide domnule televizorul ala si iesi la o plimbarica in parc. pardon, ca si acolo e plin de carne :(
o carte (de-aia cu coperti) poate te salveaza totusi. si aerul conditionat...

Costi Balan spunea...

Sa sti ca ai mare dreptate !
Am facut marea greseala sa ma benoclez aiurea pe la TVeu zilele astea si era sa o iau razna. O sa ies in parc !