sâmbătă, 31 octombrie 2009

Curve in perioada electorala !

A inceput Circul, neamule !

Suntem in campanie electorala !

Aceeasi placa care se invarte din 4 in 4 ani, ca o curva lesinata si batrana la coltul strazii. Te-ai cam saturat sa o tot vezi si sa te agate ca pe ultimul fraier. Nu mai merge, oricat fard ar pune, noi stim ca e curva din coltul strazii.
Ca e hoasca si putreda toata!

Te-ai saturat de mizeria pe care o face, dar sunt alti fraieri care mai dau una mica la colt si raman cu buza umflata si cu blenoragia in chiloti.
Dar ce le pasa, au circ si paine! Asta-i tot! O sa ne numim poporul Cocapitzipoancelor !

Tie iti vine sa versi cand o vezi, dar ea nimic, te acosteaza si trage de tine, deh e moarta de foame si pentru bani ar face orice!

Ea ii stie si pe baietii de la sindicate si pe cei de la diferite asociatii, doar a supt-o de la toata lumea! (pentru cei slabi de inger sa imi scuze vorba si sa treaca pe langa acest post!).
Ii scoate in strada ca sa se joace un pic cu ei si sa arate lumii ca are clientii si ca este o boarfa inca cautata si curtata.

Se crede Ciociolina la 20 de ani, dar ii atarna grasimile la ochi de imbuibata ce e!

Se bucura, are multi pesti, care vin si o promoveaza, se culca cu ea si fac scheme de Kama Sutra politica. Ei sunt sus calare si prostimea geme satisfacuta !

Ce fac restul!?

Sunt blocati !!!!!

Da sunt blocati, nu mai stiu pe cine sa voteze pentru ca vad si ei la tot pasul bordelul dnei.Politica cu pestii care o vand !

Au mers la vot, au votat cu speranta si ii cam ustura partea dorsala. Se pare ca cineva le-a tras-o!

Deci, ce sa facem?!

Eu zic sa mergem la vot si sa votam pe cel mai ciudat si necunoscut candidat!

Macar sa ii usture si pe ei un pic la imagine si sa realizeze ca nu mai suntem prosti !

In rest, singurul lucur pe care il vrem: este RESPECTUL !

Enjoy !

Un comentariu:

victor spunea...

Salut!
Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata
Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.
Grupul nu este unul care vrea sa faca trafic nerelevant. Recomandam fiecaruia sa citeasca ce posteaza ceilalti si, eventual, sa comenteze, pentru ca si ceilalti fac la fel.