marți, 1 februarie 2011

Adrian si caderea mogulilor

Acu' sa nu zica lumea ca daca nu-l inghit pe Base inseamna ca sunt pro PDSR.
No way !

Moguliada si corahatarea cu "elitele", de pe vremea lu' nea' Nelu Zambarelu' a pornit. Atunci s-a dezvoltat caracatita, s-a umflat si a cuprins tara din toate partile. Marii moguli post-basesisti sunt si acum adevaratii conducatori politico-economici la noi, mai ales in tara. Ba mai mult, Base si-a creat si el feuda lui si a "ridicat" la rang multi conti, baroni si duci. Acu' fura toata lumea si hotu striga "Hotu'!"

DNA-ul si alte organe moi si flasce de pe la noi nu se invartoseaza decat pe directii comandate politic. Adica nu se f--e decat la ordin si pervers acompaniat de tipetele lui Bombonel. Nu indrazneste nimeni sa ia mogulimea la bani marunti si pe chestiile adevarate si mari. Nu il intreaba nimeni pe Bombo' cum si-a impartit toata Delta Dunarii cu "fratele" Vantu si toata zona Moeciu cu fostul sef al politiei Brasov. Toti stiu ce se intampla acolo, mai ales localnicii, dar n-au ce face, cum dai intr-unul tipa 1.000 si mai nasol ca-i invinetesti si pe aia de la tine din partid.

Mai bine tipa Bombo' tare la atacul asupra lui Nicolescu Zeusu' din Arges si gaseste motiv de cateva manifestatii de tot r-h--u' in fata sediilor PDL.

Nenea Adrian Nastase nu asa se face nenea! Daca vrei sa pari om cinstit si defenderu' adevarului, o declaratie frumoasa in care lasi justitia sa isi vada de treaba si demarezi o ancheta de partid ca sa arati lumii ca nu te doare la coate era mai de bon ton. Pe urma cand nu se gaseau dovezile (improbabil - sau mai bine zis imposibil sa nu fie adevarate fraudele lu' Zeusu') ieseai la rampa si loveai cu PDL-ul de tavan. Da cum in ograda PDSR ca si in cea PDL este multa, multa mizerie nu prea vad cum o sa faci.

Capu' sus PDSR, fi mandru de tine si sigur ca o sa te mai voteze lumea la fel de sigur cum o sa voteze PDL-ul!

Cel mai bine ar fi sa dam ambelor tabere niste arme fara limita de aprovizionare, facem loc undeva in pustia Siberiei pentru o mica batalie si pana nu se omoara unii pe altii sa nu-i lasam sa mai vina in tara.

2 comentarii:

Ioana Gînju spunea...

..Bombo trebuia sa fie dupa gratii, cu nea Nelu in frunte,.

Costi Balan spunea...

Ohoo, de mult timp, dar se pare ca "fratia" este mai tare. O mana se spala una pe alta.