vineri, 14 ianuarie 2011

Beizadea cu iz de telenovela

Iata cum trecem de la cele sfinte la cele lumesti cu retina si timpanul zgariate, agresate si ciufulite de Tiriac junior cel de 2 ori Ion. Beizadeaua dupa ce a jucat mult timp jocul Liniuta pe banii babacului se pare ca a primit sapuneala de rigoare si papa, tot cu bani multi, incearca sa spele jegul cu iz de heroina de pe obrazul lui 2 Ion.

Ca in telenovele ieftine chestia se deruleaza de vre-o 4 ani incoace. Parca il si aud pe papa strigand tare la copilutul nevinovat: "Sa faci bine sa te insori, sa te faci ca te ocupi de afaceri ca altfel nu mai pupi nici un ban, vrei sa las toata averea la fundatii !!?? Honorius a lu' Prigoana are imagine mai buna ca tine, derbedeule, se baga in politica si se lauda cu studiile, pe cand tu, tragi pe nas din banii mei!"

Iar cel de 2 ori Ion dupa ceva ani in care a fost implicat in scandalul cu droguri, din care tot banii lu' babacu' la scos, vrea sa spele obrazul si imaginea dand in judecata statul roman ca a avut tupeul sa il retina 9 ore, de fapt pentru viciu de procedura. Crede el ca uita lumea ce prostii a facut. Nene 2 Ion, odata patat obrazul greu se spala, cred ca mai frumos era (la americani este o obisnuinta asta) sa iesi frumos la rampa si sa recunosti ca erai campion la liniute, sa spui ca iti pare rau si ca te-ai indreptat, ca de acum incolo esti "clean" ca lacrima si ca vrei sa te faci baiat mare, cu familie, afacere, etc.

Circul asta ieftin nu face decat sa te acuze mai mult si oricat ar face papa pentru tine nu o sa te spele nici Dunarea pana nu vei face tu ceva concret cu tine. Degeaba dai in stat si in banii nostri, ai contribuabilului, cu speranta de a iti spala un trecut rusinos.
Ca sa nu mai puti trebuie sa speli trupul nu sa speli doar camasa!

Asta este una, iar alta este iesirea la rampa a seniorului care vrea sa spele rufele din familie in public, nu se cade unui obraz subtire!
Mai bine din gramada de milioane de euroi ar face un centru de dezintoxicare si de preventie al consumului de droguri pentru tineri decat sa cheltuie cu o gramada de avocati si sa ceara bani de la stat ca sa faca fundatie celor "abuzati" de lege.

Dar cum afacerile la nivelul lui nu au legatura cu moralitatea vom asista la un circ ieftin al unor oameni cu bani si cu reputatie in mocirla business-ului si politicii romanesti: campanii de presa, procese, consilieri de imagine, etc. Nu m-ar mira ca beizadeaua sa intre in politica in viitorul apropiat, altfel nu vad rostul la toata tevatura.

Un comentariu:

Ioana Gînju spunea...

..s-a aminat vinatoarea din motive ce tine de sanatatea subreda a bietelor animale. Anul trecut au impuscat mistreti virusati cu nu stiu ce...N-am nimic de-a face cu JR, insa...tupeul dauneaza grav imaginii ..de vinator.