luni, 7 decembrie 2009

Rezultatul la voturi

Rezultate BEC, dupa centralizarea a 99,95 % din voturi: Traian Basescu - 50,33%, Mircea Geoana - 49,66% - 7 Decembrie 2009 ora 14:00.

Pana ce PDSR-ul nu va renunta la mastodontii din partid si la mafia ce ii sprijina, nu o sa aiba nici o sansa in fata golanelii PDL-iste. Asta o arata si rezultatului votului de ieri, cu o prezenta la vot de aproape 60%. Un sfert din romanii cu drept la vot sunt indiferenti sau scarbiti si nu au fost la vot, iar cei 60% sunt jumatate cu unii si jumatate cu altii. Lumea un pic patimasa, dar controlata. Adevarul este ca nu avem un partid ca alternativa la cele 2.

Istoric vorbind, ambele sunt copii FSN-ului. Daca ne aducem aminte, acum 20 de ani, de revolutie, a venit in vestitul pulover nenea Roman si cu zambetul de babauta amabila nenea Iliescu la teveu si s-au autoproclamat conducatorii Romaniei. Ajutati de regizorul Sergiu, poetul Dinescu, bisnitarul Dan Iosif si calaul Gelu Voican Voiculescu, baietii au pus-o de un FSN-eu.

Mana in mana nenea Ilici si Petrisor au chemat minerii, au pus bocancu'n gatul Taranistilor si adevaratilor Liberali odata cu eliminarea "Golaniadei" demonstrantilor din Piata Universitatii.
Au mers impreuna ani buni, au format miezul dur si strans al liniei de partid, au scos lesa mafiei si i-au dat drumul in tara. La un moment dat, ca sa dea impresie de pluripartide, odata cu jalnica prestatie a domunlui Tap/Ciorbica, cei doi amorezi s-au despartit si au facut partide separate. De aici s-a nascut PD-pe urma PDL si actualul PDSR. Va mai amintiti de razboiul rozelor, care avea un trandafir, care avea trei sau mai multi ?!

Asa trece timpul si lupii schimba blana, dar naravul ba si ne trezim cu marea confruntare Base - Geoana. In spate, baietii destepti isi freaca mainile, jocurile sunt oricum facute indiferent cine iese, afacerile pe seama tugulanului merg mai departe.

Vaccinurile au fost vandute, spaga pe contracte se ia in continuare, mizeria va reapare pe strazi (acolo unde a disparut temporar), lumea se intoarce la circul si painea de toate zilele.

Asadar inchei aici despre alegeri si raman cu un ochi pe guvernanti ca doar din "farfuria poporului mananca si ei, nene Iancule" si daca tot este vorba si de farfuria mea, nu prea vreau caini care sa isi bage botul in ea.

Vin sarbatorile, vine viata spirituala pe care ne-o da Craciunul si Nasterea Domnului, vin lucrurile de suflet si iubire, acele nepalpabile adevaruri care ne fac pe noi fiinte nemuritoare nu masa electorala.

Sa ne bucuram de sarbatori si de cei dragi noua si Mos Nicolae sa ne aduca in viata tot ceea ce este adevarat si frumos !

La multi ani Nicu, Nicoleta, Nicusor, Nicolae si tuturor ce sarbatoresc pe Sf.Nicolae !

Niciun comentariu: