vineri, 27 noiembrie 2009

Tot electorale

Basescu si Geoana zboara cu elicopterul.
Basescu arunca o bancnota de 100 de lei si zice:
− Vreau sa fac un roman fericit!
Geoana arunca doua bancnote si zice:
− Vreau sa fac doi romani fericiti!
Pilotul îi întreaba:
− De ce nu va aruncati amandoi, sa-i faceti fericiti pe toti romanii ?!?

Acum o sa inceapa balacareala adevarata si reglarile de conturi-vezi Base cu plesnitul copilului. El oricum are tenta de derbedeu de cand cu: Puiul de comunist si Tiganca Imputita, deci asta cu plesnitul cate unui mucea mort de foame este mangaiere la el. Nici ceilalti nu sunt mai acatari. Dar macar sunt mai subtili, nu au scoala de golaneala a lui Base ci limba semiamortita de lemn a lui Ilici.

Lumea se va duce la vot sa voteze impotriva unuia sau altuia sau pentru unul sau altul din ei. Ce nu realizeaza lumea este ca tot aceleasi pitzipoance politice sunt, scoase la produs de catre un singur peste: Regele Ciolan (nu Cioaba, dar ruda cu el). Pe fata este circum et panem si pe spate se imparte cascavalul.

Tugulanu' e cu ochii la circ si cu matul gol, plin de rate si restante la credite, somer uneori, dar inca nu i-a ajuns cutitul la os. O sa il simta bine dupa alegeri, dar atunci s-ar putea sa il usture mai tare partea dorsala si sa nu bage de seama cutitul din spate. Se bucura ca in sfarsit pasajul Baneasa va fi deschis si ca are iMax in noul mall. In tara situatia este mai de cacao decat in capitala si multumim lui Dumnezeu ca inca nu a venit iarna adevarata ca sa scoata banii omului din buzunar cu nemiluita la incalzire si alte alea.

Eu sunt optimist, in 10-15 ani se vor schimba generatiile si ori o luam de la capat cu viata normala ori ne afundam mai mult. Cred ca o sa fie ceva schimbari in bine pentru noi, ca altfel nu le-ar tremura chilotii "baiteilor destepti" pentru asta.

Pana atunci, voie buna si speranta !
Viata este frumosa si merita traita, chiar daca este plina de gunoaie !

Niciun comentariu: