marți, 26 august 2008

Mare, impresii si contorsionisti

Mare, frumoasa, calda, nisip firebinte, apa curata, fara manele si house, oameni obisnuiti, aer sarat, bere rece !

Nu va mirati ! Exista asa ceva si pe la noi, de exemplu pe plaja din Mangalia !

Plimbari pe dig si pe faleza, masa de peste la Pescarul vesel din 2 Mai, clatite: Ciori zgribulite, ciufulite; Banana in scutec in Vama; tot in Vama bratari din piele, genti din panza, rokeri, folkeri si fuckeri, atmosfera relaxata, oameni relaxati, pustani beti si exaltati-dar cuminti-traiesc si lasa si pe altii. Do you folk with me, man !?

Mancare buna si ieftina la Terasa Galbena de pe faleza din Saturn, mancare proasta si scumpa la fostul Rosu si Negru din Mangalia (actual la Nasul). Hamsii si guvizi superi buni la bazarul din Saturn. Bazarul plin de chinezisme, turcisme si alte isme.

Nemti, englezi, rusi si ungurii de pe la noi, fitze si mimoze de noapte.
Multi romani de prin toata tara. Pizza la cuptor foarte buna la pizzeria din Saturn (Rustic parca).


Voie buna si mult ras in sala oglinzilor din parcul de distractii.
Agitatie, soare prea arzator, foarte cald, zapuseala la pranz.
Alergari cu catelul pe plaja, lectii de curaj si invatarea patrupedului ca marea nu mananca caini, iubire si dragoste in locuri stiute. Saruturi furate in noapte !
Vapoare si port, farul vechi, acrobatii aeriene cu vizionare de pe plaja.
Obositor dar incitant. Am uitat de NLP, de obiective, de stresul serviciului.
M-am intins pe nisipul fierbinte, am bagat mana adanc in el si l-am lasat sa se scurga incet printre degete, am ascultat soaptele marii si colcaitul vietii din jurul meu, am tras adanc in piept mirosul de mare, nisip, sare, lotiune de plaja si corpuri incinse la soare. Am gustat vantul de plaja. Incet, incet carapacea emotiilor incepea sa se desfaca in piept. Puteam sa ma topesc si sa ma visez ca sunt o plaja pe o insula in care soarele rade pentru totdeauna.
Am luat energie si am furat vise, a fost scurt, prea scurt, m-am intors un pic frustrat. Imi doream mai mult ! Drumul incins de Dobroge arsa de soare si copil cu febra, suparat, pe bancheta din spate !
Sotie iubitoare si intelegatoare, stie sa imi mangaie orgoliul si sa imi imbalnzeasca lupul din piept, ne-am promis cateva zile la munte doar pentru noi doi. O sa hranesc doar lupul bun din inima mea si il las pe cel rau sa flamanzeasca, sa slabeasca, sa ma lase in pace un timp.
Cateva zile nu ma mai uit la politica, voi fi flexibil si curios.
Apropos de flexibilitate iata un exemplu concret-Femeia Sarpe din Africa:

Niciun comentariu: