miercuri, 18 septembrie 2013

Trusa cu Instrumente pentru cresterea copiilor de 0-6 ani-sesiune de toamna

A venit toamna cand se numara bobocii sau te pregatesti sa fi un parinte antrenor.

Este o buna oportunitate pentru parintii care doresc sa afle informatii practice si utile pentru a creste copii minunati.
Asociatia Corporeanima impreuna cu Asociata 11mai.ro (http://www.11mai.ro)  lanseaza seria de toamna a cursului: Trusa cu Instrumente pentru cresterea copiilor de 0-6 ani, in Bucuresti.

Deoarece este un proiect de suflet pentru mine, voi fi facilitator voluntar pentru sesiunea care se va desfasura in locatia din cadrul Institutului Agronomic Bucuresti incepand cu data de 24 Septembrie 2013.

Sunt 6 sesiuni, cate 1 sesiune de 2 ore pe saptamana in fiecare marti seara de la ora 18:30 la ora 20:30 sub deviza: POZITIV - PRACTIC - DISTRACTIV in care lansam provocarea parintilor participanti sa devina un Parinte Antrenor cu coloana vertebrala: Ferm, Corect si Prietenos!

Copiii minunati au nevoie de parinti minunati si folosind tehnicile adecvate oricine poate fi un parinte minunat. Daca sunteti in cautarea unor strategii practice, inspiratie, incurajare si o mai buna cunoastere, atunci acest program pentru cresterea copiilor de 0-6 ani este pentru voi.

Cei care doresc informatii suplimentare despre inscriere si curs ma pot contacta pe adresa de email: cosbalan@yahoo.com sau pot accesa link-ul Asociatiei Corporeanima: http://www.corporeanima.ro/trusa-cu-intrumente-pentru-cresterea-copiilor-de-0-6-ani/

Niciun comentariu: