miercuri, 10 februarie 2010

Efecte perverse ale gripei porcine-sau AH1N1 cine a tras tunul !

Iata ca adevarul iese la suprafata precum uleiul in apa.
Domnule, romanul este tare in proverbe si zicatori, dar si in tunuri pe sanatatea altora.

Care va sa zica, despre ce este vorba: aseara, intru la metrou, iau editia de seara a suplimentului gratuit Adevarul, deschid ziarul si imi pica ochii pe un articol: "Toni Tecuceanu, ucis de o bacterie luata din spital"

Etete, zisei eu ca Nea Marin, nu zau se publica pana la urma ! Va ziceam intr-un post ceva timp in urma cum sta treaba si cum baietii de la sanatate musamalizau rapoartele si puneau numai bete in roate, totul ca sa ascunda incompetenta si sa promoveze marele tun al inceputului de an: TUNUL vaccinarii impotriva gripei porcine.

Ce imi citira ochii mai departe (citat din Adevarul de Seara):
"Toni Tecuceanu a contactat bacteria acinetobacter la Institultul de Boli Infectioase Matei Bals.....Paul, fratele lui Toni, a reusit sa intre in posesia fisei medicale, la mai bine de o luna de la deces.
In dosarul sau se mentioneaza ca a contractat bacteria acinetobacter, un germen intalnit in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva.........
Dosarul medical, a ajuns la familia Tecuceanu, dupa ce, initial, cererea fratelui sau a fost refuzata.........
Doctorul Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a motivat refuzul prin faptul ca ......"

Iata ca ne intoarcem la dl.Adrian Streinu Cercel - moderatorul si initiatorul panicii legate de vaccinare. Parca il si vad la televizor cum incerca sa bage pumnul in gura lui Paul si celor care contestau moartea lui Tecuceanu din cauza virsului gripei porcine. Iata si cateva din iesirile dansului la rampa:

"Nu înţeleg de ce facem atâta caz. Mă interesează cum să fac să previn decesele. Asta e principala sarcină. Că se îmbolnăvesc, e normal, e sezon rece, dar dacă se ajunge la deces, numărul lor să fie cât mai mic", a spus Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.
"Scenariul ăsta cu 20.000 de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, ăsta e mizilic", a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.
"Să zicem bogdaproste dacă ne va da cineva vaccin în această perioadă o să avem 5-6 săptămâni de infecţie cu potenţial sever", a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.
Preluate de pe REALITATEA.NET -data 02.11.2009

Streinu Cercel face apel pentru vaccinarea populaţiei după moartea lui Toni Tecuceanu
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii a declarat că actorul a decedat în urma unor complicaţii suferite din cauza infectării cu virusul gripei porcine.


Una dintre cauzele morţii ar fi şi aceea că membrul echipei "Cronicii" s-a prezentat la spital abia după trei zile de la contractarea acestei boli. Deşi suferea de obezitate, Streinu Cercel a spus că aceasta nu este principala cauză a decesului.
Secretarul de stat a făcut un apel către români, pe care îi sfătuieşte să accepte vaccinul.
"Din păcate, oamenii nu înţeleg că vaccinarea este singura modalitate de prevenire a acestei gripe",
a spus Streinu Cercel.


Preluate de pe CANCAN.RO -data 05.01.2010

AICI il puteti vedea/auzi intr-o declaratie la ANTENA 3 in care spune cat de sigur a murit Tecuceanu de gripa porcina.

AICI il puteti vedea/auzi cat este de fericit ca i-au iesit jocurile in urma tragicului fapt, un interviu la REALITATEA, cand deja lumea era speriata/isterizata.

Sa nu uitam ca tot domnul in cauza a fost si promoterul vaccinarii HPV contra papilomavirusului, alta gainarie.

Cati bani ti-ai bagat in buzunar domnule Streinu ? Nu iti este frica de Dumnezeu sau de legea naturii care spune: "Dupa fapta si rasplata" ?

Ce sa mai zic, .....fara comentarii !

Judecati si singuri, fiti curiosi, informati-va si intrebati in jur. Toti avem un bun simt care ne poate trage de maneca si sa ne intrebe: Asta in folosul cui este ?

Se pare ca moartea lui Toni Tecuceanu a fost in folosul buzunarelor producatorilor de vaccinuri si medicamente, al unor companii de asigurari dar si in buzunarul unor lipitori (nu le pot spune oameni) ca dl.Streinu et Compania.

2 comentarii:

Ioana Gînju spunea...

..si cu vaccinarea pe banda rulanta cum ramina..cine raspunde?!

Costi Balan spunea...

Cred ca surdul o sa raspunda, sau:
"Sa vedem!"-zise orbul.
Tupeul si hotia pe fata sunt acum la ele acasa iar lipsa de discernamant a oamenilor creste odata cu scaderea nivelului de educatie. Educatia o face mai mult televizorul in timpurile astea si mai putin scoala. Lipsa de curiozitate a oamenilor este motorul de baza al acestor tunuri. Din pacate oamenii iau de bun cam tot ce se da la televizor fara sa mai verifice si in alta parte informatia si fara sa puna cap la cap anumite lucruri.