marți, 26 ianuarie 2010

Primele simptome ale gripei porcine-din buzunarul nostru in buzunarul lor

Gripa asta porcina are efecte directe asupra buzunarelor si sanatatii noastre (efecte negative) si efecte de umplere rapida a buzunarelor producatorilor de vaccin antigripal. Dar cum una se leaga de alta, iata ca si vaccinul are efectele lui, unul din ele tocmai este descris de Evenimentul Zilei intr-un articol de azi: Primul român cu paralizie după vaccinul pandemic. Practic este vorba de o femeie de 30 de ani din Arad , care a ajuns la spital cu uşoare paralizii ale picioarelor, după ce a fost vaccinată cu Cantgrip. Este primul caz din România la care apar reacţii adverse majore, după administrarea vaccinului contra AH1N1.

Asta este primul caz publicat in presa noastra, dar daca ai cunostinte doctori o sa iti spuna de mai multe si o sa iti soptesca cu frica la ureche sa pastrezi informatia pentru tine, deorece ei nu au voie sa spuna mai departe prin ordin de la conducere. Cazurile sunt raportate separat cu proceduri speciale de protectie a informatiei. De ce oare !??

Dar mai scapa cate ceva, mai ales de la saracii oameni care au inghitit galusca otravita a isteriei pandemice. Acum ca lumea este potolita dupa ce au aflat ca Tecuceanu a murit din alte cauze si nu datorita gripei porcine, lucrurile incep sa iasa la suprafata. "Baietii" sunt multumiti, la nebunia care a fost, au vandut peste target, sursele oficiale (CNPCBT) spun ca in Romania s-au vaccinat peste 1.200.000 de oameni, cifra reala este mai mare. Banii au fost scosi din buzunarele noastre in mare parte (subventie de la stat, pardon de la buzunarul platitorului de taxe si impozite).

Dar aici nu este vorba de bani ci este vorba de sanatatea oamenilor. Daca cineva citeste ceva materiale si studii publicate legate de vaccin o sa vada ca multe efecte secundare apar in timp si acelea sunt cele mai periculoase, pentru ca se face greu legatura cu vaccinarea si efectele sunt mai puternice. Acu' faptul este consumat, lumea este vaccinata, nu ramane decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu ca cei care s-au vaccinat si restul lumii sa fie sanatosi si sa traiasca mult si fericiti.

Ce este intersant, pe langa aceasta nebunie a gripei si vaccinarii, este ca acum este un val de raceli si gripe usoare nelegat de temperaturile extreme de afara. Unii spun ca anumite forme ale virusului au fost reactivate odata cu vaccinarea asta in masa. Asa sa fie oare !?

Alta cheste interesanta, este aceasta abatere a atentiei populatiei de la miscarile ce aduc cu adevarat bani in buzunarele "smecherilor" si "baietilor". Miscari cum ar fi: Rosia Montana si aurul de acolo; introducerea “Codex Alimentarius” din 31.12.2009 cu blagoslovirea guvernului Boc si a banilor care ies de aici prin obligarea folosirii otravii in agricultura de la marile trusturi de chimicale; mismasurile si furtisagurile de impartire a ciolanului in noua guvernare, etc.

Dar asta este, mergem mai departe, cu ochii pe ei.
Amu' romanul nu mai sta prostit ca sa fie pacalit la colt de strada de bisnitarul care i-a luat votul. Sper....

2 comentarii:

Ioana Gînju spunea...

..eu nu ma pot vaccina. am scapat de o grija. dar, marturisesc ca parerile auzite si autorizate au fost mai multe contra acestui vaccin. Altfel spus, mai familiar mie, aceasta campanie de vaccinare este un mare esec . Cel putin cei care se ocupa de comunicare, de promovare chiar nu stiu..nu stiu..nu stiu...

Costi Balan spunea...

Am adunat mai multe informatii legate de vaccinarea antigripala de-a lungul anilor. Mai ales de la doctori. Concluzia mea personala este ca nu te ajuta foarte mult, iti dezvata sistemul imunitar sa lupte natural si in multe cazuri chiar induc socuri in el. In afara de asta mai sunt si noile substante din care se produc acum vaccinurile, care sunt toxice si periculoase fata de cele clasice ce au fost folosite pana acum 10 ani. Acum, fiecare alege asa cum crede pentru saatatea lui, mai periculoasa este campania asta de panicare a populatiei pentru a face vanzare trusturilor farmaceutice. Asta face mult mai rau decat gripa in sine. Cam asta este opinia mea.