miercuri, 1 februarie 2012

Viermele si Ciumpalacul inca mai misca in Piata

Protestele continua, media nu le mai acorda atentie prea multa, se pare ca numitii Gerul si Viscolul sunt persoane ultraimportante in acest moment. Atentia publicului este usor deturnata catre ceea ce se intampla in tara datorita conditiilor meteo si a impotentei generalizate a guvernului in administrarea situatiilor de criza.

  Base si cu micul BoloBoc au prins grai si incep sa verse promisiuni prelectorale in gura tugulanului amortit de frig. Aproape au ajuns sa se autofelicite ca Romanaia a fost salvata de recesiune chiar de ei si noi ar trebui sa ne ploconim in fata lor ca la icoane. Ca daca nu erau ei, eram in rahat pana peste cap, mai afundati ca Grecia, etc, bla-bla-bla, etc, samd. Cred ca orbul gainilor a dat tare in ei sau sunt atat de obisnuiti sa minta incat se mint si pe ei. Populatia este din ce in ce mai saraca, preturile sunt din ce in ce mai mari (pana si apa a fost scumpita in ultimele 2 luni), niveul de trai a crescut pana la genunchiul broastei, ca si promisele locuri de munca. Nu m-ar mira sa vedem si proiectul Rosia Montana demarat, ca sa fie tacamul complet.

  Dar vorba cantecului:

Asta este soarta celor
Ce se cred etern cârmaci
Cateodată ajung ,,hrană"
Pentru viermi şi ciumpalaci .

Şi măcar de-ar înţelege
Că puterea dă de dracul
Când îşi dau frăţeşte mâna
Viermele şi Ciumpalacul!


Am fost pe unele bloguri si am gasit lucruri frumose, cum este Tolba cu sageti a lui Biliuta, autorul pamfletului Desperado publicat de mine aici.

Cum bine spune autorul Biluta, citez de aici:

Revelaţie

Brusc, de pe ochi, mi s-a luat o pată
şi am putut, în fine, să-l contemplu
pe premierul nostru, dând exemplu
cum se rezolvă criza c-o... lopată.



O sa vedem ce se mai intampla dupa dezghet, asta daca nu a inghetat curajul in noi !

Niciun comentariu: