marți, 18 mai 2010

De veste

Sau de poveste... Cam asa stau lucrurile de cand nu am mai postat nimic pe blog...spre parerea mea de rau.

Base et.Comp. si-au aratat adevarata fata - spre "bucuria" celor care i-au dat increderea pe mana, spre rusinea celor care nu au fost la vot si spre dezamagirea noastra, a tuturor, provocata de inca un guvern incapabil, fara viziune si fara strategie, al "n-spelea" la rand.

Masuri anticriza pe spatele sanatatii, invatamantului, pensionarilor si a mamelor care au avut "tupeul" sa faca copii si umilinta sa plateasca dari la stat. Pe restul bugetarilor nu ii plang si mai ales pe cei 300 de conslieri din guvern, cu tot cu soferi, secretare si alti angajati care "papa bine" cam 10-12 mil EUR/an din bugetul nostru. Nu mai vorbesc de deputati, senatori, ministrii, secretari de stat, administratori, membrii consiliilor de administratie, primari, consilieri de primarie, si alti taie frunza la caini. Dar gaura mare este din banii furati din contractele publice si evaziune fiscala.

Ca sa dea cu mai mult praf in ochi si de mizerie sa nu vada romanu' cat de furat este, se scoate Bau-Baul Grecia si ca ultima gaselnita, cea cu gripa porcina este fasaita, este cu MARELE CUTREMUR. Nea Caisa de grija cutremurului nici nu o sa il mai intereseze de cine i-a bagat mana in buzunar si cat i-a luat.

Da este CRIZA, dar CRIZA DE CONSTIINTA SI UMANITATE nu de altceva. CRIZA DE CINSTE si de BUN SIMT, CRIZA POLITICA - nu ai de ales decat dintre hoti si ceea ce cred ca este cel mai rau: CRIZA DE CURAJ in a ne asuma responsabilitati, inclusiv responsabilitatea de a arunca "paduchii' de pe noi.

Niciun comentariu: