vineri, 10 martie 2017

Adina Anelis si Speranţa

  La trei anişori este o adevarată provocare să stai liniştită ca cineva să te înţepe în mânuţă, să îţi monteze o perfuzie şi să rezişti uneori şi câteva ore tentaţiei de a te juca sau a face orice altceva nu mai nu perfuzii şi investigaţii medicale. Dar Anelis poate, nu îi iese de fiecare dată pentru că are doar trei anişori pe care îi împlineşte chiar azi. Ea are o prietenă de nădejde pe numele ei Speranţa, care este tot timpul lângă ea, o leagănă cu braţele mamei, o mângâie cu degetele tatălui,o saruta cu buzele fratiorului ei şi se hrăneşte cu toate gândurile noastre de bine.

  Anelis este pe drumul cel bun în lupta necruţătoare cu cancerul, a făcut şi mai face chimioterapie cu ajutorul părinţilor ei şi a multor oameni buni, ca tine. Mulţi oameni cu suflet mare au contribuit fiecare cu ce şi cât a fost posibil ca Anelis să îşi poată serba azi ziua de naştere. Prima mare cumpănă a trecut, mai urmează una, o probă dură a organismului ei slăbit de chimioterapie. Dacă rezistă bine şi sistemul ei imunitar slăbit nu cedează, merge mai departe în următoarea etapă. Cu Speranţa alături şi cu credinţă, încet, încet este posibil să o sărbătorim pe Anelis mulţi ani de aici încolo.

  Conturile au rămas deschise, cheltuielile părinţilor sunt mari şi peste posibilităţile lor, dar ştiu că suntem mulţi şi suntem sufletişti şi putem să ajutăm în continuare. Pic cu pic se face marea, îmi spunea cineva, cândva. Pic cu pic, cu un gând bun, poate cu o rugăciune sau cu o vorbă bună hrănim şi creştem împreună pe cea mai bună prietenă a lui Anelis-Speranţa. Pentru cei care nu au citit de Anelis până acum, o pot face aici. Este Postul Mare al Paştelui şi pentru cei binevoitori, faptele bune se socotesc inmulţit în această perioadă.

La mulţi ani şi multă sănătate Anelis! Să ne auzim cu bine mulţi ani de acum încolo!


Mulţumesc şi să fiţi Binecuvântaţi voi toţi, cei care au crescut şi se îngrijesc de prietena lui Anelis şi a familiei Mischie, cei care hrănesc Speranţa!

Niciun comentariu: