duminică, 4 decembrie 2016

Fa un gest de suflet pentru un suflet de copil

  De fiecare data cand viata ma loveste reusesc cumva sa ma ridic si sa merg mai departe.
Intotdeauna energia mi-am luat-o de la oamenii dragi de langa mine, de la prieteni, de la anumiti oameni ce au jucat un rol de model pentru mine. De fiecare data i-am multumit lui  Dumnezeu pentru asta, pentru faptul ca familia si copii mei sunt sanatosi, au ce sa manance, ce sa puna pe ei, un acoperis deasupra capului si privilegiul de a fi educati. De fiecare data ma simt fericit cand copii mei rad, se joaca, iubesc sau sufera din iubire, gresesc si invata, sunt fericiti.

  La fel de tare simt, dar intr-un mod pe care nu il doressc nimanui, cand vad si aud despre suferinta unor copii nevinovati. Varsta lor nu justifica ce li se intampla si ma intreb nauc si amortit: De ce? Poate totul are un sens sau poate nu si chiar asa este viata! Dar stiu ceva, stiu ca impreuna putem influenta si schimba finalul incercarilor la care suntem supusi in plimbarea noastra prin lume.

  Prietene drag, care treci cu privirea prin aceste randuri, te rog sa faci si tu un gest de suflet pentru un suflet de copil, pentru Adina Anelis, copilul frumos si nevinovat al colegei mele de serviciu.

Iata mai jos chiar strigatul disperat al mamei ei:

”Dragii mei prieteni,
Imi cer iertare pentru ca indraznesc sa va tulbur, insa SUNT O MAMA DISPERATA.
Fetita mea draga, iubita mea papusica, in varsta de 2 ani si 8 luni, o fetita atat de dragalasa, vioaie, jucausa, plina de energie, mancacioasa, si care pana la acest moment cumplit nu a fost bolnava decat de 2-3 ori de o raceala usoara care nu a necesitat niciun tratament antibiotic, fetita mea draga, iubita mea, care e atat de dulce, intelegatoare si cuminte a fost diagnosticata acum mai putin de o luna cu nefroblastom la rinichiul stang si a fost operata cu succes pe 11 noiembrie in Turcia pt extirparea rinichiului cu tumora maligna de 10x10 cm.
Am inceput aceasta lupta cumplita cu cancerul iar ea mititica indura tot chinul cu cea mai mare intelegere. Suporta tot si doreste si da dovezi ca LUPTA SA SE VINDECE.


A inceput din 24 noiembrie radioterapia si chimioterapia si starile ei sunt cumplite insa le suporta cuminte si increzatoare desi tremura ca un firicel de cate ori cineva o atinge. Lacrimile ii curg dar nu protesteaza, nu refuza, accepta, coopereaza. Doar plange incet si se linisteste repede ca sa treaca sa nu mai simta "Au bica" (doare burtica).
Din pacate lupta ei pentru a se vindeca ar fi zadarnica daca nu am reusi sa platim costul tratamentului chimioterapeutic care se ridica la aprox. 65000 euro. Prof.dr. in chimioterapie copii de la American Hospital din Istanbul ne-a garantat o rata de vindecare de 80%-90% daca parcurge tratamentul complet.
Am platit pt operatie si radioterapie 31.000 euro din bani proprii si donatii de la bunii mei colegi din Alpha Bank.
Pentru Chimioterapie mai sunt necesari 65000 eur pentru tratament complet.
Va rog din suflet daca ne puteti ajuta cu donatii pentru ca sa putem cumpara saptamana aceasta macar jumatate din tratamentul chimioterapeutic adica pentru inca 11 sedinte saptamanale x 2700 euro. Apoi va fi partea a doua de tratament de 12 sedinte care se vor succede la interval de 3 saptamani, si vom mai avea un ragaz de timp.
RO05BUCU1081034493778RON
RO95BUCU1081034493779EUR
Conturi deschise la Alpha Bank Suc.Unirii
Va rog mult daca ne puteti imprumuta cu sume pe care sa vi le inapoiem dupa ce ne vom vinde apartamentul.
Sau poate ne puteti da o sugestie unde am putea sa ne adresam pt.a gasi solutia de finantare pentru costul tratamentului chimioterapeutic.
Este foarte important ca saptamana viitoare joi sa putem achita acesti bani pentru tratamentul chimioterapeutic.
VA RUGAM DIN SUFLET!
NU PUTEM SA I PIERDEM VIATA PE CARE EA SI O DORESTE ATAT DE MULT!
EA SIGUR VA REUSI DAR NOI TREBUIE SA NE FACEM PARTEA!
VIATA ADINEI ANELIS POATE FI SALVATA SI DE VOI, VA IMPLOR GASITI O SOLUTIE!
VA MULTUMESC PENTRU TOT AJUTORUL DE PANA ACUM!
SUNTETI NISTE OAMENI EXTRAORDINARI DE BUNI SI SOLIDARI SI DUMNEZEU SA VA DEA VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE MULTA, MULTA SANATATE!
Cu multumiri care cu greu pot fi exprimate,
Prietena voastra, Ana Maria Mischie”.


Orice suma, oricat de mica, orice informatie data mai departe ajuta si da o sansa lui  Anelis sa va spuna: "Multumesc, sa fiti Binecuvantati!" si la anul si anul celalalt si inca multi ani de acum incolo.

Eu cred cu tarie ca exista bine in lumea asta si merita sa actionam pentru el si stiu ca si tu esti un om bun si intinzi o mana pentru cel care sufera!

Multumesc si sa fi Binecuvantat !

Niciun comentariu: